Producten van Anabel Fournier

Anabel Fournier
Welkom in de wereld van Anabel Fournier
 
Jut en Juul heeft er weer een prachtig nieuw merk bij! Zelf geimporteerd vanuit Amerika. Het is altijd echt  een feestje als wij weer zo'n mooi nieuw merk aan onze collectie kunnen toevoegen! En ....... Jut en Juul is natuurlijk de enige in Nederland die deze prachtige handgemaakte knuffels verkoopt! 
 
Anabel Fournier is de bedenker van een serie prachtige gebreide knuffels. Anabel houdt van knuffels die op een ouderwetse manier gebreid zijn en geeft graag kansen aan de (arme) ambachtslieden in Bolivia en Colombia. Het eerste model breit en borduurt Anabel altijd zelf. Als de knuffel helemaal is goedgekeurd gaat deze naar een van haar kleine ateliers in Bolivia of Colombia waar ze dan door de plaatselijke bevolking met de hand worden gemaakt.
 
De knuffels worden gemaakt van baby alpaca wol en pima katoen.Baby Alpaca wol is natuurlijk en organisch en er zijn geen chemische stoffen en kleurstoffen gebruikt.  Pima katoen heeft een ongelooflijke zachtheid en lange levensduur. Pima katoen wordt met de hand geplukt, op zorgvuldige en milieuvriendelijke wijze.