Producten van ALMA Babycare

Filters instellen

Filter op categorie

Filter op prijs

ALMA Babycare

 

ALMA Babycare bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

‘Because I love you, baby’

Met dit in gedachten richtten Isabel en Lukas Zinnagl het merk ALMA Babycare op nadat hun dochter Alma was geboren.

Hoogwaardige verzorgingsproducten

ALMA Babycare is een Oostenrijks familiebedrijf dat prachtige hoogwaardige verzorgingsproducten voor baby's, kinderen en ouders heeft ontwikkeld. Voor de natuurlijke en geurige producten worden alleen biologische ingrediënten van fair-behandelde producenten gebruikt en tegelijkertijd zijn alle producten allemaal gecertificeerd met het hoogste zegel voor biologische kwaliteitsborging in Oostenrijk.

Alle ALMA Babycare producten worden met de hand gemaakt. Of het nu gaat om wind- en weerbalsem voor de tere babyhuid of de Alma shampoo and body wash, in de producten van ALMA Babycare staan liefde en verzorging van je baby bovenaan de lijst met ingrediënten

Het ontstaan van dit mooie familiebedrijf:

Isabel werkte als een speelfilmproducent ... toen haar dochter Alma werd geboren, zocht ze naar een serie babyverzorgingsproducten, die niet alleen aantrekkelijk waren  qua ontwerp, maar ook qua van ingrediënten - tevergeefs.

Haar man Lukas, een arts en seriële technologie-ondernemer, stelde meteen voor om haar eigen babyverzorgingsreeks te starten, toepasselijk vernoemd naar hun dochter ALMA.

ALMA Babycare producten worden met de hand vervaardigd

De producten, bedacht door Isabel en Lukas, worden met de grootste zorg met de hand vervaardigd ... Kwaliteit en esthetiek spelen beide een belangrijke rol.

ALMA Babycare legt speciale nadruk op grondstoffen: calendula, oranjebloesem, aloë vera sap, alles vermengd met discrete aroma's en etherische oliën.

De productie van ALMA Babycare  vindt plaats in Wenen en alles is dermatologisch getest en afgevuld in gerecycleerde PET-flessen. De natuurlijke en aromatische resultaten bieden niet alleen solide ondersteuning in de zorg, maar stellen u ook in staat om onvergetelijke momenten met uw baby te delen.

Alma Babycare online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van ALMA Babycare op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt!

Bestel je vbrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.