Terug naar het overzicht

Wij zijn weer open! Dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 16.00

Lieve mensen, 

De deuren van onze winkel zijn weer (beperkt) open. Wij ontvangen jullie (binnen de huidige Corona richtlijnen) heel graag in onze winkel. 

IVM COVID-19 hebben wij aangepaste openingstijden!

Dit zijn onze aangepaste openingstijden.
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00- 16.00
Zondag: Gesloten

RIVM-richtlijnen:

  • Blijf thuis als je verkouden bent
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel
  • Niet meer dan 4 personen tegelijk in de winkel
  • Houdt 1,5 mtr afstand
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel
  • Raak alleen producten aan die je nodig hebt
  • Alleen pin betalingen

Onze webshop is 24/7 open

De webshop is gewoon 24/7 open. Wij versturen iedere dag. Denk aan je zwangere vriendin die je een hart onder de riem wil steken met een lief pakketje of je net bevallen vrouw. Maar ook voor de papa’s en mama’s die nu met kids thuis zitten: we hebben ontzettend veel leuke spellen, puzzels, boeken noem het maar op.

Ook op kraambezoek gaan of een verjaardag vieren zit er helaas even nog niet in. Natuurlijk heel verdrietig voor iedereen. Wil je nu iemand een kadootje sturen dan kun je dat natuurlijk ook via ons doen. Wij versturen je kadootje met alle liefde naar de jonge ouders of jarige job of iemand anders die je graag een hart onder de riem wil steken. 

Klik aan dat je een ander afleveradres wil gebruiken en bij opmerkingen kun je een korte tekst voor een kaartje er bij zetten. Wij maken er natuurlijk een mooi kadootje van en zorgen dat je kadootje snel op plaats van bestemming is.

Bestellingen binnen Leiden kun je natuurlijk ook ophalen in onze winkel van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 u. Wij zorgen dat je bestelling dan klaar ligt. Betreft het een kadootje, dan kun je dit bij opmerkingen aangeven. Wij pakken het dan leuk voor je in.

Vind je het moeilijk om een kadootje uit te zoeken? Geen probleem natuurlijk! Een cadeaubon is ook een heel leuk om te geven!

We hopen dat iedereen veilig blijft en dat we met z’n allen een beetje aan elkaar blijven denken.

Heel veel liefs,
Anne & Team
Jut & Juul
Lifestyle for Kids

 

Terug naar het overzicht