Jellycat knuffelsActivity Toy Cordy Leeuw geel

Uitverkocht € 34,00
incl. btw en excl. verzendkosten
Helaas, dit product is (tijdelijk) uitverkocht

Heb je een vraag over dit product?Gebruik de chatfunctie rechts onderin of kom langs in onze winkel in Leiden voor meer informatie en vakkundig advies. Wij staan voor je klaar!

Model: geel
Beschikbaarheid: Uitverkocht

Productomschrijving

Cordy Roy Activity Toy Leeuw

Cordy Roy Activity Toys van Jellycat bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Cordy Roy Leeuw houdt gewoon van pronken!

Cordy Roy Activity Toy Lion zit vol met leuke dingen en geluidjes! In mooi geel ribcord. De activity Leeuwd heeft een bijtring, een piepend blad, een ratelpapegaai en satijnachtige linten.

Wat een geweldige buggy buddy!

Afmeting: H 28 x Br 9 cm

Materiaal: grof geribd corduroy

Wasvoorschriften: Jut & Juul Lifestyle for Kids adviseert om deze knuffel met de hand te wassen

Bijzonderheden/Veiligheid: de knuffels zijn getest en geslaagd voor de Europese veiligheidsnorm voor speelgoed EN71 deel 1,2 en 3 voor alle leeftijden

De knuffels is geschikt vanaf de geboorte

 

Jellycat

De supervrolijke knuffels van het merk Jellycat hebben wel een hele hoge aaibaarheidsfactor. Bij Jellycat hebben ze een passie voor design en dat zie je terug in de meest originele ontwerpen. De knuffels van Jellycat zijn hip, hebben een grappig uiterlijk en zijn altijd bovendien heerlijk zacht. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Aan de productie en de materialen wordt daarom buitengewoon veel aandacht geschonken en alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed.
Maar ook op maatschappelijk vlak neemt Jellycat de nodige verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld met alle productiepartijen afspraken te maken over verantwoorde arbeidsomstandigheden.